Residentie Emerald Berlaar

Residentie Emerald

Residentie Emerald is een nieuwbouwproject bestaande uit 10 ruime luxueuze appartementen gelegen in het hartje van Berlaar.

 

GEZELLIGHEID IN BERLAAR DORP

Berlaar is een gezellige gemeente in de provincie Antwerpen, dat zich dicht tegen Lier situeert.
Indien je graag wandelt en fietst kan je de mooiste plekjes van Berlaar ontdekken. De toeristische dienst van Berlaar zorgt immers voor verschillende wandel- en fietsroutes doorheen de Kempen .
De mooie architectuur, de centrale ligging en de kleinschaligheid van het project maken het tot een aangename plek om te wonen.
De grote markt bevindt zich op wandelafstand van het project. Winkels, scholen en openbaar vervoer, zoals onder meer het station van Berlaar, zijn te voet te bereiken.

ONS AANBOD

De architectuur van dit project is stijlvol en hedendaags. De lichtinval en de grootte van de appartementen zorgen voor een zeer aangenaam ruimtelijk gevoel.
De residentie bestaat uit 10 comfortabele en energiezuinige appartementen met 2 slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een ruime leefruimte met volledig uitgeruste open keuken, badkamer met inloopdouche, tuin en/of terras en zijn toegankelijk met de lift. Tevens wordt er in elk appartement vloerverwarming en ventilatie systeem D met warmterecuperatie voorzien. Verder zijn ondergrondse staanplaatsen en privé kelderbergingen aanwezig. Deze dient men bij een appartement bij aan te kopen.

De binnenafwerking wordt volledig in samenspraak met de koper gerealiseerd.

Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. U betaalt in schijven de constructiewaarde volgens vordering der werken, en u kan rekenen op een 100% voltooiingswaarborg, gesteld door de bank.

Voor meer info, mail naar fm@immojm.be