Residentie ’t Klavertje: energiezuinig wonen in een groene omgeving

Residentie ’t Klavertje is een prachtig nieuwbouwproject gelegen in Veerle-Laakdal.

3dboven bovenaanzicht1 3D1_binnentuin
3D2_binnentuin bovenaanzicht2
bovenaanzicht3 3D3_binnentuin

Het project heeft een ideale ligging voor wie toch rustig wil wonen maar goed bereikbaar wil zijn. De omliggende steden zijn vlot te bereiken. De residentie situeert zich namelijk vlak in het centrum en ligt op de invalswegen naar Diest en Tessenderlo. Met haar ligging in de nabijheid van de autostrade is dit project de ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren.

gmaps

Het open concept van dit gebouw maakt dat elk appartement beschikt over een individuele voordeur, geen gezamenlijke inkom, wat de privacy ten goede komt.
We bieden een gevarieerd aanbod van 1-,2 of 3-slaapkamerappartementen aan. Het complex bevat 1 duplexappartement. Elk appartement beschikt over een terras, ondergrondse staanplaats (*), een afgesloten kelderberging (*) en is bereikbaar via de lift.

De wooneenheden zijn kwaliteitsvol door de hoge afwerkingsgraad – conform de budgetten die voorzien zijn in het lastenboek en ecologisch door het lage energiepeil. Kwaliteit en comfort zijn enkele sleutelwoorden van het pakket dat we aanbieden.
De koper heeft inspraak in de binnenafwerking volgens de budgetten opgenomen in het verkoopslastenboek.
De kopers genieten van alle Wet Breyne garanties.

* niet inbegrepen in de vermelde verkoopprijs, apart aan te kopen.